Air Co One  Shot

Air Co One Shot

19,00 €
sis. 24 % ALV
AIR CO ONE SHOT 100ml Raikastaa ilmastointijärjestelmän ja ilmanvaihdon.
Saatavuus 10 kpl
Toimitus 2-7 arkipäivää

Helppo kertakäyttöinen mekanismi, joka tappaa bakteerit, sienet, kasvustot ja virukset. Desinfoi ja raikastaa ilmastointi järjestelmän ja ilmanvaihdon.


Käyttöohjeet.

1. Käynnistä moottori, sulje ilmastointi ja aseta puhallus sisäilmakierrolle ja sen jälkeen tehot täydelle ja kylmään asentoon.

2. Aseta AIR CO ONE SHOT matkustajan jalkatilaan paperin tai pahvin päälle. Aktivoiaerosoli painamalla nappi naksahtaen pohjaan ja sulje ovi.

3. Kun aerosolipakkaus on tyhjä anna auton käydä vielä 5 minuttia.

4. Sammuta moottori, avaa ikkunat ja tuuleta vähintään 30 minuttia.

Annostelu: 1 aerosoli per käyttökerta.


FI: Vaara- Erittäin helpostisyttyvä aerosoli. 

Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa.

Haitallista ja pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesielijöille.

Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta,kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä, Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä suihketta. 

JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Altistumisentapahduttua tai jos epäillään altistumista ota yhteyttä myrkytystietokeskukseen/ lääkäriin. Suojaa auringolta. Ei saa altistaa yli 50 astetta / 122 faarenhaitille.

Hävitä säiliö noudattaen paikallisia, alueellisia, kansallisia, kansainvälisiä määräyksiä. Sisältää (R)-p-menta-1.8-dieeni. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Arvosana